Victory Foundation

Together We Are Victorious.

Het doel van onze foundation

Met onze inzamelingsactie gaan we geld inzamelen voor kinderen die niet kunnen sporten door financiële omstandigheden. Onze overtuiging is dat elk kind zou moeten kunnen sporten, helaas is dat niet altijd mogelijk. Dit kan komen door een beperking waardoor aangepast materiaal nodig is of omdat de portemonnee het gewoon even niet toelaat.

Daarom zetten wij ons in om geld in te zamelen zodat wij het voor deze groep kinderen mogelijk kunnen maken om toch te kunnen sporten. Zou het niet geweldig zijn als wij met onze gezamenlijke passie voor sport dat doel kunnen bewerkstelligen? Help jij ook mee het verschil te maken voor zoveel mogelijk kinderen?

 

 

Word Sponsor

Op 3 September 2023 organiseren wij  jaarlijks het grootste Strongman evenement van de regio. Het gave van dit evenement is dat dit voor ieder niveau en leeftijd is. Van de sterkste man / vrouw van Nederland naar de sterkste senior en kind. Er zijn verschillende klasse’s waar ze zich voor kunnen inschrijven! De winst word volledig overgedragen aan de Victory Foundation. Ook zijn wij dit jaar al onze sponsoren zeer dankbaar. 

Ambassadeurs

KOEN VERWEIJ

Koen Verweij: topsporter, ondernemer, olympisch goud-winnaar en voormalig wereldkampioen allround schaatsen. Op zijn 31e levensjaar is zijn CV niet mis. Daarnaast zijn wij erg trots dat hij óók ambassadeur is van de Victrix Foundation. Ik vind het een superinitiatief dat je vanuit de sportschool een foundation steunt om kids te kunnen laten sporten.

NIKI TERPSTRA

Niki Terpstra a.ka. Speed on Wheels werd driemaal Nederlands kampioen wielrennen op de weg en in 2014 won hij –als eerste Nederlander sinds Servais Knaven in 2001– Parijs-Roubaix. In 2018 behaalde hij nog goud op de Ronde van Vlaanderen. Niki Terpstra is de perfecte ambassadeur: hij weet als geen ander wat je nodig hebt om een extreme prestatie te kunnen leveren, hij heeft een winnaarsmentaliteit én een hart voor sport en beweging. Daarnaast is hij zelf een trotse vader van een zoon en een dochter en is hij, net als wij, van mening dat er veel meer geld moet naar onderzoek voor spierziekten bij kinderen.

Niki is een oude bekende en traint regelmatig bij Martijn in de sportschool. Over onze samenwerking zegt hij het volgende:

Normaal laat Martijn mij afzien. Het is daarom erg leuk dat ik Martijn eindelijk eens kan pijn doen op de fiets.
Maar de échte reden om ik dit project support, is omdat het kids steunt die graag willen sporten.

Onze partners

De laatste events
5 juni 2023
Strongman Games 2023
Strongman Games 2023 zit erop! Klik verder voor de foto's en ranking
Lees verder
23 november 2022
Kerstbrunch
Om het jaar mooi af te sluiten hebben wij op zaterdag 17 december een Kerstbrunch!
Lees verder
4 januari 2022
29 januari: 42 KM roeien en borrel
29 januari: 42 KM roeien, winterbbq en borrel
Lees verder

Word samen gezond en fit!

Victory foundation is meer dan alleen een goeddoel . Wij zetten ons vol enthousiasme in om iedereen fysiek, mentaal en sociaal sterker te maken.

Ken je een iemand in je omgeving waarvan je vindt dat het onze hulp kan gebruiken? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in.We zullen zoveel mogelijk aanvragen in behandeling nemen, dit hangt alleen af van hoeveel geld er ingezameld word. (Wij nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling) 

Vrijblijvend ervaren?
Come and
JOIN US