Hoi, ik ben Karin Wittebrood en ik ga 29 januari 42K roeien. Maar waarom?! 

Al sinds mijn jeugd loopt sport als een rode draad door mijn leven. Het houdt me fit, maakt me blij, geeft energie en maakt mijn hoofd leeg. Mijn overtuiging is dat elk kind daarom zou moeten kunnen sporten als het dat graag wil. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Dat kan komen door een beperking waardoor (duur) aangepast materiaal benodigd is. Of omdat de portemonnee thuis het gewoon even niet toelaat. Of om nog andere redenen. Daarom wil ik me inzetten om geld in te zamelen zodat wij het voor deze groep kinderen mogelijk kunnen maken toch te sporten. Zou het niet geweldig zijn als wij met onze gezamenlijke passie voor sport dat doel kunnen bewerkstelligen? Help jij ook mee het verschil te maken voor zoveel mogelijk kinderen? One team!

 

Wat gaan we doen?

Wij willen mensen aansporen om mee te doen aan de volgende challenge:

42 km indoor roeien! Je kan een roeier reserveren en zelf je team samenstellen of dit individueel doen. Je roeit in totaal 42 km.

Met onze geldinzamelingsactie gaan we geld inzamelen voor kinderen die niet kunnen sporten door financiële omstandigheden. Onze overtuiging is dat elk kind zou moeten kunnen sporten, helaas is dat niet altijd mogelijk. Dit kan komen door een beperking waardoor aangepast materiaal nodig is of omdat de portemonnee het gewoon even niet toelaat.

Zou het niet geweldig zijn als wij met onze gezamenlijke passie voor sport dat doel kunnen bewerkstelligen? Help jij ook mee het verschil te maken voor zoveel mogelijk kinderen?

Hoe gaan we dit doen?

Het is de bedoeling dat je het inschrijfbedrag gaat inzamelen door eigen sponsoren te zoeken die jou steunen in je challenge. Dit kan je familie, vrienden, kennissen en andere mensen zijn. Hoe meer geld we inzamelen, hoe beter!

Er zijn vier manieren om mee te doen aan de challenge

Inschrijf bedrag:

  • Individueel (€100)
  • Duo (€150)
  • Team van 3 (€175)
  • Team van 4 (€200)

Hoe meld je je aan? 

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze challenge?

meld je dan hier aan.Info & Aanmelden

Hoe komen mensen in aanmerking voor de Victrix Foundation?

Ken jij iemand die niet kan sporten door beperking/handicap of financiële omstandigheden? Meld diegene aan op https://victrixfoundation42k-row.nl/sponsoren/ om in aanmerking te komen voor de Victrix Foundation!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *