Beste leden,

Revenge Competition heeft ons uitgenodigd om onze leden deel te laten nemen aan deze nieuwe competitie. De competitie is anders dan alle andere Crossfit toernooien die jullie kennen en is uitdagend voor alle niveaus. Het is geschikt voor beginnende en voor gevorderde atleten en hiermee wordt ook rekening gehouden in de wods.

Hoe werkt het?

Ga nu naar https://www.revengecompetition.com/

Schrijf je in, zoek ons toernooi op en klik op Request to join. Na mijn goedkeuring kun je mensen in het tournament uitdagen om een random workout tegen te doen. Deze doe je binnen het gestelde termijn en je vult je score in. Als je wint dan klim je een plek hoger in de piramide.

Voor onze boxleden hebben wij een kortingscode van 20% gekregen (Victrix20) Het kost je dus geen €45,- maar €36,- per jaar.

Na inschrijving ben je een heel jaar lid en kan je deelnemen aan ons box toernooi, een globaal toernooi en gesponsorde toernooien.

Daag andere deelnemers uit of verdedig je plek! Zoals het motto zegt: “Challenge others and get better yourself!”

We hopen dat zo veel mogelijk leden deelnemen aan dit online toernooi en hebben hiervoor een uur op het rooster ingepland. Dit is op woensdag avond 21.00 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *